top of page

Zicht vanuit Trompstraat

Vogelvlucht

Nachtbeeld achterzijde

Situatie

Situatie

Begane grond

Standaard verdieping

TROMPSTRAAT

DEN HAAG

 

Locatie:

Trompstraat, Den Haag

71 appartementen

Status:

Gerealiseerd

 

 

 

In opdracht van NU Projectontwikkeling BV is door Kampman Architecten een plan ontworpen voor de nieuwbouw van een woongebouw aan de Trompstraat in Den Haag, ter vervanging van de voormalige meubelfabriek H. P. Mutters & zoon.

 

Het plan bestaat uit een appartementengebouw met in totaal 71 appartementen.

Vanaf de openbare weg zijn 11 woningen direct bereikbaar en de gemeenschappelijke entree voor de bovengelegen appartementen.

 

De benedenwoningen zijn 11 stuks tweekamerwoningen waarvan 10 maisonnettes. De maisonnettes hebben de entree op straatniveau en de woonruimte in het souterrain en op de verhoogde begane grond.

De benedenwoningen hebben aan de achterzijde een eigen buitenruimte.

 

Op de 1e t/m 4e verdieping bevinden zich 60 éénkamerappartementen. 16 stuks per verdieping op de eerste 3 verdiepingen, 12 stuks op de bovenste verdieping. Dit zijn zelfstandige woonruimten met een eigen badkamer en keukenvoorzieningen. Deze woningen maken gebruik van een gemeenschappelijk dakterras op de 4e verdieping.

 

De fietsenbergingen zijn gemeenschappelijk en bevinden zich in het souterrain en op het binnenterrein. Op het binnenterrein is ook ruimte gereserveerd voor het stallen van motorvoertuigen.

bottom of page